Bol štvrtok, kedy som sa velmi necítil najlepšie. Bol som na nete aa premýšlal som. Hrozne mi chýbala jedna osoba, lepšie povedané dievča. Žačala mi až tak strašne veľmi chýbať, že som to už nemohol vydržať. Vtedy som si povedal, že pôjdem za Bohom. Modlil som sa aa ďakoval som mu za všetky veci čo ma napadli. Po tom, čo som sa domodli som si sadol za klavír aa začal som hrať. Ani neviem ako a zložil som svoju prvú pieseň. Hneď mi napadlo, že by trebalo aj nejaké slová. Prišla mi na myseľ jedna úúžasná kniha, z ktorej by som mohol dostať nápad. Bola to Biblia. Išiel som po ňu, sadol som si aa náhodne som ju otvoril. Buď budete veriť, alebo nie padli mi do oka nejaké slová, ktoré som nejak pospájal a zrazu dávali zmysel.
Tak strofu by sme už aj mali...ale čo ďalej? Keďže za túto pesničku vďačím Bohu tak refrén bol (a aj je) venovaný jemu, na jeho chválu.
Pozrel som sa na hodinky aa už bolo veľa hodín, mal som 10minút do dalšieho stretnutia, na ktorom by som mal byť. Tak som sa rýchlo obliekol a hneď vyrazil. keď som už bol blízko budovy, kde bolo to stretnutie, zazvonil mi mobil. Volal mi vedúci toho stretnutia, že sa prekladá na budúci týždeň. Celkom ma to potešilo, aj keď by som bol rád aby to stretnutie bolo. Ale keď som sa vrátil domov, opäť som si vzal tú super knihu (Bibliu) aa opäť som ju náhodne otvoril... Tak toto už určite nebola náhoda. Znova som videl slová, ktoré som neskôr použil na dokončenie strofy. A tak vznikla moja prvá pieseň, ktorá bude mať premiéru v piatok (8.2.2008). Veľmi sa teším. Boh je úžasný!!! Takýto zázrak!

 Blog
Komentuj
 fotka
verka242  10. 2. 2008 11:06
hmmm asi to tak boh chcel podla mna....
Napíš svoj komentár